Üdvözöljük a Glamour Gold golden retriever kennel weboldalán.

nagy_foto_1
nagy_foto_2
nagy_foto_3
nagy_foto_4
nagy_foto_6
nagy_foto_7
nagy_foto_8
nagy_foto_9
nagy_foto_10
nagy_foto_12
nagy_foto_13
nagy_foto_14
snow_storm_at_christmas_eve
snow_storm_at_christmas_eve1
snow_storm_at_christmas_eve2
snow_storm_at_christmas_eve3
snow_storm_at_christmas_eve4
previous arrow
next arrow

A Glamour Gold golden retriever kennel rövid története …

Ilyés Nikolett vagyok, a Glamour Gold golden retriever kennel tulajdonosa. 2004-ben érkezett az első golden retriever otthonunkba, Kevin.

2005. tavaszán került megrendezésre az éves klubkiállítás, ahol tudatosult bennünk, hogy nem Ő lesz életünkben az utolsó golden retriever. Fontos volt számunkra a megfelelő tenyésztő kiválasztása, ezért jó néhány kiállításra is ellátogattunk, ahol személyesen ismerkedhettünk meg több tenyésztővel és kutyáikkal.

2006 elején, tudatos döntést követően érkezett meg családunk legújabb tagja, Shelly.

2008 januárjában született meg két, számunkra nagybetűs golden retriever párosításából Sven, aki beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és az alom legeredményesebb kutyája lett.

Ezen évek alatt szerzett tudás és tapasztalat, melyek hozzásegítettek ahhoz, hogy felelősségteljes tenyésztő legyek. A folyamatos tanulás mindennapjaim része, hogy minél széles körűbb rálátásom legyen erre a csodálatos fajtára.

A Glamour Gold golden retriever kennel 2008-ban alakult. Az első alom ebben az évben született meg, az akkor legeredményesebb magyar tenyésztésű golden retriever kan, és kennelalapító szukánk, Shelly párosításából.

2014. decemberében kennelünk Annie-vel bővült, aki nemcsak kimagasló genetikai háttere és impozáns megjelenése miatt különleges számunkra, de elragadó és kiegyensúlyozott temperamentumával nap, mint nap levesz minket a lábunkról.

Egy évvel később csatlakozott hozzánk Rose, aki gyönyörű megjelenésű, szuper munkaképességű, és egyáltalán nem utolsó sorban tökéletes idegrendszerű, egészséges golden retriever, ami a legtöbb tenyésztő álma. Tőle szebbet és jobbat, aligha kívánhattunk volna.

Mint lelkiismeretes tenyésztő, számomra kutyáim minősége, mintsem mennyisége az elsődleges szempont, tenyésztési célom a kitűnő küllemű és munkaképességű, egészséges, nyugodt, és stabil idegrendszerű golden retriever kutyák tenyésztése.

Kennel alapításának éve: 2008Évente egy, maximum két alom születik kennelünkben
FCI-MEOESZ által regisztált kennel, érvényes Nébih FELIR azonosítóval és kormányhivatal által kiállított, nyilvántartási számmal egyaránt rendelkezik. Kiskutyát kizárólag leinformálható helyre, felelősségteljes állatbarátoknak adunk,
előzetes beszélgetés alapján és személyes találkozás után.
Tenyésztési célunk a kitűnő küllemű és munkaképességű, egészséges, golden retrieverek tenyésztése.Nagy figyelmet fordítunk kutyáink megfelelő, minőségi nevelésére, tartására,akik nálunk teljesértékű családtagok
Kutyáink minden esetben rendelkeznek a fajta tenyésztéséhez előírtakkalElégedett tulajdonosok, boldog kutyák, büszke tenyésztő
2023.11.07. – Glamour Gold Rosabelle
2023.11.07. – Glamour Gold Rosabelle
2023.02.10. Egészségügyi eredmények
2023.02.10. Egészségügyi eredmények
2023.01.28. Brno CACIB (CZ)
2023.01.28. Brno CACIB (CZ)
2020.09.19. Hammoor Clubshow (D)
2020.09.19. Hammoor Clubshow (D)
2020.06.21. Tanfolyam eredmények
2020.06.21. Tanfolyam eredmények
previous arrow
next arrow

 

bk_slider
fm_slider
gp_slider
mk_slider
tt_slider
gl_slider
previous arrow
next arrow
EnglishGermanHungarian