Vannak az ember életében olyan pillanatok amikor nehéz megszólalni. Pontosan így érzek most én is. Nehéz szavakat találni, még most sem tudom elhinni ami ma történt de megpróbálkozom összeszedni gondolataim. A mai napon, a VII. Ebugatta Pikniken Petrus Krisztina barátnőmnek sikerült nem kicsit meglepnie: az a megtiszteltetés ért, hogy idén én kaptam meg a “Harcsás Márta Emlékdíj”-at. Leírhatatlanul hálás és boldog vagyok. Életem és munkásságom egyik legnagyobb elismerése.

“Gödöllő városától, személyesen Dr. Gémesi György polgármester úrtól és Csaba L Péterfi kommunikációs igazgatótól, évek óta megkapjuk a meghívást, immáron 7. alkalommal és van egy emlékdíjunk Harcsás Márta emlékére, amit minden évben 1–1 kedves “Ebugattásomnak” adok oda. Ezt az idei díjat egy olyan embernek szeretném adni aki nagyon kedves számomra. Biztosan tapasztaltátok azt, mikor megváltoznak az életkörülmények, hirtelen eltűnnek a barátok, aztán jönnek új barátok. Olyan barátok akik nincsenek elől, nem teszik ki a Facebook-ra az összes fotót ami együtt készült, hanem Ők tényleg önzetlenül ott vannak veled. Minden bajodban, minden bánatodban. Niki nagyon régi barátnőm, a legnagyobb bajban ott volt velem, gödöllői, kutyatenyésztő, állatbarát és állatvédő. Ezért ezt Tőlem és Gödöllőtől kapod, azért, hogy a tenyészeted és a kutyázásod még csak véletlen se, senki miatt SOHA nem hagyhatod abba, anyukám fogja utadat kísérni!”

Krisztina Petrus Köszönöm a megtisztelő bizalmat és elismerést Petrus Krisztinának, Dr. Gémesi György polgármesterúrnak valamint L. Péterfi Csaba kommunikációs igazgatónak! 🙂

EnglishGermanHungarian